Категорії

Виробники

Набір карток "Мої перші знання" з фактами


110грн. з податком

Наявність: є в наявності

Покупцi якi купують цей продукт, також купують:

Оберіть час, коли дитина сита, бадьора та весела. Візьміть 5 карток, що стосуються однієї теми. Посадіть малюка перед собою і з посмішкою починайте демонстрацію, швидко змінюючи картки та чітко промовляючи назву картки, написану на звороті. Один показ займе у вас 5 секунд (по одній секунді на кожну картку). Повторюйте заняття кілька разів на день в залежності від бажання та настрою дитини. Наступного дня кілька разів повторіть основне заняття. Додайте новий набір із п’яти карток і знову покажіть його дитині кілька разів упродовж дня. Наприкінці кожного заняття обов’язково похваліть малюка та скажіть, як сильно ви його любите.

У набір увійшли: кішка, собака, кінь, білка, лев, яблуко, банан, апельсин, помідор, огірок, акула, дельфін, медуза, морська зірка, краб, снігур, сорока, сова, фламінго, пінгвін, метелик, бджола, гусениця, бабка, сонечко, троянда, гербера, лілія, нарцис, півонія, автомобіль, мотоцикл, потяг, трактор, автобус, рахунок в картинках: 1, 2, 3, 4, 5. Одна-дві картки можуть відрізнятися від списку.

40 карток із зображеннями об’єктів із 8 галузей знань: тварини, фрукти й овочі, птахи, квіти, мешканці водойм, транспорт, комахи, лічба. Перегляд таких карток дозволить дитині швидко засвоїти назви об’єктів, запам’ятати їх написання, допоможе в розвитку інтелекту та формуванні візуальної пам’яті.

На думку американського лікаря Глена Домана, засновника "Інституту прискореного розвитку дитини" навчання малюків за картками (навіть по 5 хвилин в день) стимулирует развитие различных відділів головного мозку, завдяки чому у дитини формується фотографічна пам'ять, інтелект, дитина розвивається набагато швидше однолітків і з народження відкриває для себе світ енциклопедичних знань.

Головне, в чому Доман, поза сумнівом, прав, це те, що чим менша дитина, тим легше він вбирає будь-які нові для неї знання. Потрібно встигнути скористатися цим!

Коментарів поки що немає.

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.