Категорії

Виробники

Набір карток "Шедеври художників" з фактами


70грн. з податком

Наявність: є в наявності

Набір «Вундеркінд з пелюшок. Шедеври художників» містить 20 карток із зображеннями найвідоміших картин. Перегляд таких карток дозволить дитині швидко засвоїти назви картин та імена художників, запам’ятати їх написання, допоможе у розвитку інтелекту та формуванні візуальної пам’яті.
Оберіть час, коли дитина сита, бадьора та весела. Візьміть 5 карток, посадіть малюка перед собою і з посмішкою починайте демонстрацію, швидко змінюючи картки та чітко промовляючи назву картки, написану на звороті. Один показ займе у вас 5 секунд (по одній секунді на кожну картку). Повторюйте заняття кілька разів на день в залежності від бажання та настрою дитини. Наступного дня кілька разів повторіть основне заняття. Додайте новий набір із п’яти карток і знову покажіть його дитині кілька разів упродовж дня.
Потім видаляйте по одній картці з кожного вже вивченого за 5 попередніх днів набору та замінюйте її новою. Робіть так із кожним набором і щодня. Наприкінці кожного заняття обов’язково похваліть малюка та скажіть, як сильно ви його любите.
Після того як малюк засвоїть назви карток, ви можете перейти до вивчення базових фактів, написаних на звороті картки. Спершу прочитайте один факт про одну картину, потім прочитайте один факт про іншу картину. Коли факти закінчаться, з картками можна гратися. Для цього з кожної картки виберіть одне завдання, запитання чи загадку та попросіть дитину виконати його чи дати відповідь. Якщо завдання здаватиметься вам надто складним – пропустіть його. Запитуйте тільки те, про що малюк знає.

Окрім виконання завдань, картки можна використовувати для таких ігор:
1. Розкладіть перед дитиною 5 добре знайомих їй карток і попросіть заплющити очі. Потім заберіть або поміняйте одну з карток і запитайте, яка зникла чи змінилася.
2. Розкладіть перед малюком 3 картини і одну картку з будь-якого іншого набору «Вундеркінд з пелюшок». Попросіть дитину знайти зайвий об'єкт.
3. Запропонуйте малюкові створити свій шедевр: намалювати таку ж картину фарбами, олівцями або фломастерами.
4. Вивчені картки можна розрізати на клаптики і збирати, як пазл.
Це короткі рекомендації, детальніші інструкції щодо демонстрації карток та інші ігри з картками ви знайдете у книзі О. Башкової «Як виростити вундеркінда». Успіхів вам!

В набір увійшли:

1. Перов. Трійка
2. Дега. Танцклас
3. Боттічеллі. Весна
4. Ренуар. Дві сестри
5. Васнєцов. Богатирі
6. Ван Гог. Соняшники
7. Левітан. Золота осінь
8. Моне. Ставок з лататтям
9. Далі. Постійність пам'яті
10. Сєрєбрякова. За сніданком
11. Рубенс. Гірлянда з фруктів
12. Саврасов. Граки прилетіли
13. Айвазовський. Дев'ятий вал
14. Сєров. Дівчинка з персиками
15. Леонардо да Вінчі. Мона Ліза
16. Рафаель. Сікстинська Мадонна
17. Іванов. Явлення Христа народу
18. Шишкін. Ранок у сосновому лісі
19. Мікеланджело. Лівійська сивілла
20. Рєпін. Запорожці пишуть листа турецькому султану

Коментарів поки що немає.

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.